viernes, 20 de julio de 2012

El Món Groc - El mundo Amarillo De Albert Espinosa.



Aquet no es un llibre cualsevol,es més be  un cant ala vida.
Una oda  a la alegría i el optimisme.Creat per una persona que va superar tres cancers a la seva adolescéncia.De aquesta experiencia  ha cread  una mena  de nova filosofía per la vida.
Ha cambiat  el drama  ,la tristessa  que normalment acompanya a una enfermetat tan dura i cruel  con es el cáncer per una visiò més alegre i esperansadora.
No es un llibre de autoajuda, con el mateix Albert diu, pero la seva llista de  descubrimets per convertir el teu mon en groc, que per dirlos de alguna manera serien con consells per veure la vida d´altre manera ,son de gran ajuda per toton que vulgui portar-los a terme i no només  per malalts de cáncer.
Els seus anys adoldescents entrant i sortins d´hospitals el van fer madurar  més depressa que altres nois de la seva edat,en certa manera  les experiencies viscudes als hospitals el van fer una mica més savi.
Per altre part aquestes experienciaes  i la trobada amb difefernts persones  del entorn dels hospitals el van fer conneixer i distinguir el que ell anomena grocs. També  i gracies als consells  de  l´Albert   totes les persones que acabin de llegir el llibre  podran  descubri els  seus propis grocs.
 Els gocs  vindrien a ser a ser aquelles persones que en un moment donat pasant per la nostre vida,que no mes amb un contacte fortuit,ens deixat mella dintra nostre,son aquell tipus de gent que de segida i ha una conexio  i un enteniment que de vegades no es logra amb altres tipus de persones  ,ja siguin amics o familia en tota la vida.Un groc no cal que sigui un amic,pero alo millor acabeu sent grans  amics .Un groc no es un amant ,ni la parella, es per dir-lo d´ alguna manera con  una mena de angel de la guarda que apareix  quan més ho necesitas ,et comprent , t ´ajuda i te aporta grans experiencies.
Un libre per disfrutar i que segur que et fara veure el mon d áltre manera ,per que una persona que ha tingut la mort tant a prot  varies vegades  i la superat  te que ser esperta en  estimar la vida….
Gracias Gemma por descubrirmelo.

1 comentario:

  1. Jo no hagués explicat millor de què parla el llibre del món groc, David... Es un llibre encantador i a la vegada interessantíssim en l'aspecte de què pot aportar moltes coses a ments obertes i amb ganes de conèixer, descobrir i explorar com les nostres, jeje.. L'enhorabona pel blog altre cop!! Una abraçada!

    ResponderEliminar